la Carta

La nostra proposta més honesta.
Tradició, foc i veritat.

Per Vermutejar

Aquí el vermut no és moda, és ritual. Copes amb bombolles de sifó, glaçons que ballen i converses que s’allarguen més que la tapa. Un racó on el gust de tradició i el cap de setmana comença amb estil propi.

Gilda clàssica - 2,00

Oliva, anxova i bitxo.

Gilda matrimoni - 2,50

Seitó i anxova junts, amb picantet. L’amor impossible que funciona.

Olives de Kalamata/de la Nonna - 2,90

Petits clàssics per picar.

Torreznos de Sória - 8,50

Cruixents, salvatges I sense vergonya.

Ensaladilla Piola - 7,00

Amb emulsió de musclos, cremosa I fresca.

Crema de castanyes - 8,50

Amb trompetes de la mort i magrana.

Platerets

Una selecció dels millors talls argentins, carns amb maduració premium que expressen el seu màxim sabor. Un equilibri de textures i matisos que dialoguen amb la resta de la carta, creant una experiència gastronòmica honesta, intensa i amb caràcter propi.

Braves "Piola" - 6,90

Amb all i oli suau d’all confitat.

Empanades argentines (Vacio, humita) - 8,90

Fornades al moment, una de «Vacio», el tall argentí tendre; làltre de «humita» cremosa amb formatge i blat de moro dolç.

Choripán "Piola" - 9,50

Xoriço criollo a la brasa en pa cruixet amb chimichurri. Clàssic de carrer amb passaport argentí.

Burrata amb brots de temporada i vinagreta de fuits vermells- 12,50

Burrata cremosa, brots frescos, tomàquets secs i vinagreta de fruits vermells.

Porros a baixa temperatura amb citrics emulsionats - 11,50

dolçor suau, acidesa cítrica, toc salí i cremós final. Una oda a la cuina de l’horta,

pop amb parmentier i oli de pebre vermell fumat - 21,50

Amb parmentier i esparreguets (Angus/Hereford)

Bacallà a foc lent - 18,50

Amb crema suau d’alls rostits, shitake i pinyons.

Entranya de Vedella (300 gr) - 18,50

Amb tomàquets cherries, ceba caramelitzada, bolets i formtge Brie. Argentina (Angus/Hereford)

Bife de chorizo (500 gr) - 29,00

vedells seleccionats i criats a camp obert, 100 % Angus. Amb patates fregides casolanes i pebrots del piquillo.

Picanha de vedella (300 gr) - 19,00

Amb parmentier i esparreguets (Angus/Hereford)

Txuletón de vedella madurat Premium (800 gr) - 58,00

Origen  País Basc

Txuletón de vedella madurat (500 gr) - 38.00

Origen  País Basc

Postres

No és el final, és l’excusa perfecta per quedar-se una estona més.

Plàtan a foc lent amb crumble i gelat de maracuià– 6,50

Cuinat lentament amb crumble cítric i gelat de fruita de la passió.

Papillota d'Albercocs amb crema àcida – 6,50

Amb mel, aroma de lavanda i crema àcida «UBACH»

FLAM FET COM LA NONNA - 6,50

Al bany Maria amb dolc de llet  i nata de la bona. Un postre de records.

ganatxe de xolcolata amb gerds, oli i petals de sal de Guérande - 7,00

Cacao sedosa, cor àcid i un toc salat.

Tiramisú fet a Piola - 7,00

Deixa’t seduir pel clássic italià. Irresistiblement PIOLA

Reserves

“Reserva i ja ens ocupem nosaltres de la resta: foc lent, copes plenes i rialles sense pressa.”

Teléfon de piola
931 354 658