Piola per dins
“Cuina honesta, converses llargues.”
Descobreix el que ens fa ser com som.
A Piola no només se seu a taula: s’hi viatja.
Des de Catalunya fins a l’Argentina, passant per Itàlia, la nostra cuina és un pont entre tradicions, aromes i històries que es retroben en cada plat i cada copa.
La nostra arrel argentina marca el camí: talls de carn madurada, brasa lenta i sabors potents que ens defineixen. Però Piola també és Mediterrani: l’oli, l’alfàbrega, la burrata, els tomàquets secs… la llum i frescor de Catalunya i Itàlia. El resultat és una fusió honesta i elegant: carnes argentines que parlen amb accent mediterrani, plats que respecten la terra i una cuina que celebra el millor de tres mons en un mateix plat.
Decoració artesanal
On cada racó té la seva pròpia història.
Lloc acollidor
Seu, deixa l’abric i fes com a casa… però amb millor vi.
Ambient relaxant
Entre verd i verd, oblida el soroll i deixa que el temps s’allargui.

Tens gana?
Brasa que perfuma l’aire, carn que es desfà sola, burrata que tanca els ulls i flam amb dolç de llet que t’abraça com un vell amic.

NYUS Toasted Bread with Grape
Bread / Cream / Grape
8.50

NYUS Cheesy Fruits Cake
Cake / Fruits / Cheese