Piola per dins

“Cuina honesta, converses llargues.”

Descobreix el que ens fa ser com som.

A Piola no només se seu a taula: s’hi viatja.
Des de Catalunya fins a l’Argentina, passant per Itàlia, la nostra cuina és un pont entre tradicions, aromes i històries que es retroben en cada plat i cada copa.

La nostra arrel argentina marca el camí: talls de carn madurada, brasa lenta i sabors potents que ens defineixen. Però Piola també és Mediterrani: l’oli, l’alfàbrega, la burrata, els tomàquets secs… la llum i frescor de Catalunya i Itàlia. El resultat és una fusió honesta i elegant: carnes argentines que parlen amb accent mediterrani, plats que respecten la terra i una cuina que celebra el millor de tres mons en un mateix plat.

Decoració artesanal

On cada racó té la seva pròpia història.

Lloc acollidor

Seu, deixa l’abric i fes com a casa… però amb millor vi.

Ambient relaxant

Entre verd i verd, oblida el soroll i deixa que el temps s’allargui.

Tens gana?

Brasa que perfuma l’aire, carn que es desfà sola, burrata que tanca els ulls i flam amb dolç de llet que t’abraça com un vell amic.

NYUS Toasted Bread with Grape

Bread / Cream / Grape

8.50
NYUS Cheesy Fruits Cake

Cake / Fruits / Cheese

10.00