la Carta
La nostra proposta més honesta.
Tradició, foc i veritat.
Per Vermutejar
Aquí el vermut no és moda, és ritual. Copes amb bombolles de sifó, glaçons que ballen i converses que s’allarguen més que la tapa. Un racó on el gust de tradició i el cap de setmana comença amb estil propi.
Gilda clàssica - 2,00
Oliva, anxova i bitxo.
Gilda matrimoni - 2,50
Seitó i anxova junts, amb picantet. L’amor impossible que funciona.
Olives de Kalamata/de la Nonna - 2,90
Petits clàssics per picar.
Torreznos de Sória - 8,50
Cruixents, salvatges I sense vergonya.
Ensaladilla Piola - 7,00
Amb emulsió de musclos, cremosa I fresca.
Crema de castanyes - 8,50
Amb trompetes de la mort i magrana.
Platerets
Una selecció dels millors talls argentins, carns amb maduració premium que expressen el seu màxim sabor. Un equilibri de textures i matisos que dialoguen amb la resta de la carta, creant una experiència gastronòmica honesta, intensa i amb caràcter propi.
Braves "Piola" - 6,90
Amb all i oli suau d’all confitat.
Empanades argentines (Vacio, humita) - 8,90
Fornades al moment, una de «Vacio», el tall argentí tendre; làltre de «humita» cremosa amb formatge i blat de moro dolç.
Choripán "Piola" - 9,50
Xoriço criollo a la brasa en pa cruixet amb chimichurri. Clàssic de carrer amb passaport argentí.
Burrata amb brots de temporada i vinagreta de fuits vermells- 12,50
Burrata cremosa, brots frescos, tomàquets secs i vinagreta de fruits vermells.
Porros a baixa temperatura amb citrics emulsionats - 11,50
dolçor suau, acidesa cítrica, toc salí i cremós final. Una oda a la cuina de l’horta,
pop amb parmentier i oli de pebre vermell fumat - 21,50
Amb parmentier i esparreguets (Angus/Hereford)
Bacallà a foc lent - 18,50
Amb crema suau d’alls rostits, shitake i pinyons.
Entranya de Vedella (300 gr) - 18,50
Amb tomàquets cherries, ceba caramelitzada, bolets i formtge Brie. Argentina (Angus/Hereford)
Bife de chorizo (500 gr) - 29,00
vedells seleccionats i criats a camp obert, 100 % Angus. Amb patates fregides casolanes i pebrots del piquillo.
Picanha de vedella (300 gr) - 19,00
Amb parmentier i esparreguets (Angus/Hereford)
Txuletón de vedella madurat Premium (800 gr) - 58,00
Origen País Basc
Txuletón de vedella madurat (500 gr) - 38.00
Origen País Basc
Postres
No és el final, és l’excusa perfecta per quedar-se una estona més.
Plàtan a foc lent amb crumble i gelat de maracuià– 6,50
Cuinat lentament amb crumble cítric i gelat de fruita de la passió.
Papillota d'Albercocs amb crema àcida – 6,50
Amb mel, aroma de lavanda i crema àcida «UBACH»
FLAM FET COM LA NONNA - 6,50
Al bany Maria amb dolc de llet i nata de la bona. Un postre de records.
ganatxe de xolcolata amb gerds, oli i petals de sal de Guérande - 7,00
Cacao sedosa, cor àcid i un toc salat.
Tiramisú fet a Piola - 7,00
Deixa’t seduir pel clássic italià. Irresistiblement PIOLA
Reserves
“Reserva i ja ens ocupem nosaltres de la resta: foc lent, copes plenes i rialles sense pressa.”